100.000 slogans en 1000 unieke abri's voor transavia.com

Schiphol, 22 maart

Vanaf vandaag hangen er  verspreid in heel Nederland, 1000 abri’s met daarop een unieke slogan en de naam van de inzender vermeld. Deze zijn gekozen uit de meer dan 100.000 slogans die zijn ingestuurd tijdens de actie “transavia.com zoekt slogan”. Iedereen die een foto maakt bij de abri met zijn of haar slogan, maakt kans op 2 tickets naar een van de nieuwe transavia.com bestemmingen. Op www.transavia.com/facebook kunnen deelnemers elkaar helpen door foto’s te uploaden en tips te geven.

Op 3 april zal de jury, bestaande uit Richard Kemper (cabaretier en ex-reclameman), Wim Ubachs (strategist – conceptmaker), Bram Gräber (Algemeen Directeur transavia.com), Kim Fast (First Officer transavia.com) en Ammy Kist (Frequent Flyer bij transavia.com) de winnaar op spectaculaire wijze bekend maken.

De actie “transavia.com zoekt slogan” is onderdeel  van de strategie van transavia.com die gericht is op 10% groei, uitbreiding vanuit de regio en 6 nieuwe bestemmingen. Met de aangescherpte positionering wil de luchtvaartmaatschappij benadrukken dat ze samen met de klant nog beter wil worden. Dat betekent nog meer naar de klant luisteren, betere service bieden en meer keuze geven, tegen een aantrekkelijk basisprijs.

transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt vluchten voor zeer scherpe prijzen naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied. Meer dan 95% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com opereert niet alleen vanuit Nederland, maar vliegt ook succesvol met Transavia France vanuit Parijs. transavia.com ontwikkelt zich tot een vliegbedrijf met aantrekkelijke producten en diensten rondom het kernproduct luchtvervoer.

voor informatie:

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com