Nieuwsbericht: transavia.com zet wederom extra vluchten in voor opening wintersportseizoen in Ischgl

Schiphol, woensdag 10 oktober 2012

In dit weekend wordt het kick-off evenement van het wintersportseizoen in Ischgl afgesloten en is het mogelijk om verschillende optredens mee te beleven. Het hoogtepunt is het ‘Top of the Mountain’ concert op zaterdag 1 december met de Duitse cult-rockband Scorpions. De skipas geeft gratis toegang tot het concert. Een bezoek aan de gletsjers in Hintertux of Solden maakt het skiweekend compleet.

Het speciale transavia.com vliegtuig vertrekt vanaf Amsterdam op vrijdagochtend 30 november om 07.10 uur naar Innsbruck en keert zondagavond 2 december om 20.35 uur met de feestgangers en wintersportfans weer terug. Vanuit Rotterdam vertrekt de vlucht op vrijdagochtend 30 november om 07.25 uur en keert zondagavond 2 december om 20.10 uur terug. Een retourticket kost  €99.

Kijk voor het boeken op www.transavia.com. Voor meer informatie over het openingsconcert ter ere van het komende wintersportseizoen, ga naar www.ischgl.com.

Met ruim 50 vluchten per week vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en Groningen naar alle populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland, is transavia.com marktleider op het gebied van wintersportvluchten. Met de scherp geprijsde wintersportvluchten speelt transavia.com in op de alsmaar groeiende vraag naar short skibreaks. De consument kiest meer en meer voor snelheid en gemak. Door te reizen met het vliegtuig wordt de wintersportweek of short skibreak optimaal benut.

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com