Twee Boeings transavia.com vliegen hele zomer in Sunweb-outfit

Schiphol 20 april,

Sunweb en transavia.com bekrachtigen langdurig partnership

Reizigers die deze zomer met vakantie gaan via een boeking bij Sunweb en vliegen met transavia.com hebben grote kans dat ze ook in een Sunweb-(co)branded vliegtuig naar hun bestemming worden gebracht. De reisorganistie Sundio en de vliegmaatschappij werken al meer dan 10 jaar intensief samen. Voor het eerst is bestickering van vliegtuigen onderdeel van de samenwerking tussen Sundio en transavia.com.

Grote zichtbaarheid
Op 20 april gaat de eerste Boeing737-800 met Sunweb-bestickering de lucht in. Uiteindelijk zullen twee Boeings van transavia.com voorzien worden van het logo van Sunweb. De vliegtuigen zullen  gedurende de hele zomer, tot 31 oktober, vliegen op bestemmingen zoals Heraklion, Kos, Rhodos en Mallorca. Ze zullen overwegend vertrekken vanaf Schiphol en in mindere mate vanaf Rotterdam, Eindhoven en Brussel.
In de ‘Sunweb-vliegtuigen’ zullen alleen passagiers vervoerd worden die ook daadwerkelijk via Sunweb hun reis hebben geboekt. Tijdens de reis zijn oa de headrest covers voorzien van de Sunweb-kleuren en kunnen reizigers  de commercials van Sunweb bekijken in het vliegtuig. “Wij zijn als reisorganisatie weliswaar al heel goed zichtbaar voor reizigers, maar door de bestickering van de vliegtuigen zijn we nu zelfs op weg naar de bestemming goed te zien ”, aldus Joost Romeijn van Sunweb.
“We hebben al eerder onze vliegtuigen voorzien van bestickering van andere organisaties zoals, de Staatsloterij, DelfSail en ANWB, maar nooit eerder heeft transavia.com dit gedaan met een touroperator. De bestickering van twee vliegtuigen voor onze partner Sundio is een nieuwe stap in onze langdurige en nauwe samenwerking met Sundio. We vinden het heel leuk dat we hiermee de Sunweb-reiziger nog meer erkenning kunnen geven voor hun keuze om te reizen met deze reisorganisatie”, aldus Willem Hondius van transavia.com.

Over Sunweb
Sunweb Vakanties is 1 van de grootste vakantieaanbieders van Nederland en verzorgt jaarlijks de vakantie voor meer dan 300.000 vakantieliefhebbers. Meer dan 90% van de boekingen vindt online plaats. Op de verschillende vakantiebestemmingen werken zo’n 150 Sunweb-reisleiders die mede bijdragen aan een onbezorgde vakantie. Sunweb Vakanties is aangesloten bij ANVR, SGR en lid van de Thuiswinkel.org. Sunweb Vakanties is onderdeel van de Sundio Group, een overkoepelende organisatie van diverse reismerken.

Over transavia.com
transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 95 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.
transavia.com is in 2012 tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, voor de vierde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

voor informatie:

transavia.com Corporate Communications, corpcom@transavia.com of 020-6046202.

Sunweb Joost Romeijn, CEO Sundio Group, joost.romeijn@sundiogroup.com