transavia.com voor vijfde keer marktleider in vrijetijdsbestemmingen

Schiphol, 09 januari 2013

transavia.com is gisteren tijdens de Vakantiebeurs voor de vijfde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ‘ik ben er trots op dat we het afgelopen jaar, ondanks de turbulente tijden, toch een mooie groei hebben doorgemaakt. De klant waardeert ons scherp geprijsde aanbod en weet ons niet alleen te vinden voor zonvakanties, maar ook steeds meer voor een korte break, stedentrip of wintersportvakantie. We zetten dit jaar deze lijn voort en investeren daarbij in nieuwe, innovatieve producten die het reizen met transavia.com voor de klant nog comfortabeler en vrolijker maken’.

De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, georganiseerd door het vakblad TravMagazine. Alle ruim 40 verenwinnaars zijn gekozen door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland. In de categorie Low cost luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 71% van alle stemmen. Met 52% stemmen werd transavia.com in de categorie Charterluchtvaartmaatschappij uitgeroepen tot winnaar.

Over transavia.com - transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com