transavia.com wint opnieuw thuiswinkel award!

Schiphol,24 maart 2011

Gisteren heeft transavia.com voor de derde keer de Thuiswinkel Award in de categorie vliegtickets gewonnen. Hiermee versloegen we de twee andere genomineerden in deze categorie: vliegwinkel.nl en vliegtickets.nl.

De Thuiswinkel Awards is een jaarlijkse verkiezing waarin de beste webwinkels van Nederland worden gekozen. Via internet kan het Nederlands publiek stemmen op hun favoriete webwinkel, verdeeld over 18 verschillende categorieën.

Niki van Wijk en Harm van Hees namen namens transavia.com de prijs in ontvangst. Niki: “het is fantastisch te winnen met de website waar we de afgelopen 3 jaar zo hard aan hebben gewerkt. Na de beloning met de Thuiswinkel Awards 2007 en 2010 is dit opnieuw een mooie waardering van consumenten. Dit vertelt ons dat we nog steeds goed bezig zijn. Wij zien deze bevestiging ook telkens in ons doorlopende online klantenonderzoek, waarbij we voortdurend monitoren hoe onze website door bezoekers en klanten wordt beoordeeld op vele verschillende punten. Daarnaast heeft transavia.com vorige week in Frankrijk de Travel d'or gewonnen: beste lowcost en charter website. Prachtig om te zien dat de waardering van onze klanten grensoverstijgend is."

Iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht op transavia.com, hartelijk bedankt!

voor informatie:

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com