transavia.com wint voor de derde keer twee veren!

Schiphol, 12 januari 2011

Tijdens de Dutch Tourism Expo (voorheen VakantieVakbeurs) die gisteren 11 januari plaats vond in de Jaarbeurs te Utrecht, is transavia.com voor de derde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij!

De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, georganiseerd door het vakblad Reisrevue. Alle ruim 40 verenwinnaars zijn gekozen door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland.

In de categorie Low-cost luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 53% van alle stemmen en werd gevolgd door Air Berlin met 17%, Ryanair met 15%, Easyjet met 8% en ArkeFly met 3% van de stemmen.

Met 44% van alle stemmen werd transavia.com in de categorie Charterluchtvaartmaatschappij uitgeroepen tot winnaar, gevolgd door ArkeFly met 34%, Air Berlin met 10%, Martinair met 9% en Corendon met 1% van de stemmen.

Namens transavia.com hebben Norbert Zoet en Rob van Dam de Veren in ontvangst genomen. Rob, “de reiswereld heeft hiermee duidelijk haar voorkeur uitgesproken en daar zijn we natuurlijk heel trots op.”

 

 

Voor informatie:

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com