transavia.com zoekt slogan

Schiphol, 1 maart 2011

Op 1 maart 2011 start transavia.com een nieuwe campagne: transavia.com zoekt slogan. transavia.com nodigt heel Nederland uit om een nieuwe slogan te bedenken. De campagne is de aanloop naar de lancering van de vernieuwde positionering van transavia.com en eindigt op 18 maart.

De campagne bestaat uit een minisite (www.transavia.com/zoektslogan), een promotiefilmpje (met onze eigen medewerkers in de hoofdrol), een sms– en promotiecampagne op Radio538, digitale schermen outdoor, online advertentiecampagne en onze eigen communicatiemiddelen.

De tien beste slogans worden genomineerd. De hoofdprijs is een jaar lang onbeperkt vliegen voor 2 personen (dat mag elke keer iemand anders zijn). Daarnaast wordt een toestel van transavia.com gedoopt met de naam van de winnaar. De 9 overige genomineerden winnen ieder 11 retourtickets om met een groep vrienden / vriendinnen op reis te gaan naar een van onze bestemmingen.

De jury bestaat uit Richard Kemper (Copywriter en bekende caberetier), Wim Ubachs (strategist – conceptmaker en een kopstuk uit de reclame wereld) enkele frequent flyers, Kim Fast (Frist Officer transavia.com en een vertegenwoordiger van de medewerkers) en onze algemeen directeur Bram Gräber.

transavia.com gaat vanaf april vliegen nog leuker maken! Met nog meer aandacht voor de klant, nog meer bestemmingen en nog betere service.  En we bieden de klant de keuze. Door een aantrekkelijke basisprijs te beiden inclusief 10 kilo handbagage, en dus alleen voor een koffer te laten betalen als er een mee wordt genomen.

Maar ook het makkelijk online boeken van bijzondere bagage, het van te voren een stoel kunnen reserveren, ons vriendelijke personeel en het ruime aanbod vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zorgen ervoor dat bij transavia.com uw reis aan boord begint!

Samen met de klant willen we transavia.com nog beter maken. Wij vinden het belangrijk om met de klant mee te denken en wij vragen nu aan de klant om met ons mee te denken! Daarom roepen wij heel Nederland op om een nieuwe slogan voor ons te bedenken.

Voor informatie:

Corporate Communications
tel. +31 (0)20-604 6202
corpcom@transavia.com