Destination MarrakeshDestination Marrakesh

This part of the page is not visible because you have JavaScript switched off, or because you have no Flashplayer or because an outdated version of it is installed. You can download the latest Flashplayer free of charge. Download the latest flashplayer
 

WinkelenWinkelen

Marrakech is een walhalla voor mensen die van winkelen houden! Een plaats waar de mooiste, handgemaakte goederen geen fortuin kosten en om het nog mooier te maken, afdingen wordt van u verwacht… wat wilt u nog meer?

Als dit u aantrekkelijk in de oren klinkt, ga dan direct naar de soeks in het noorden van de medina, waar u verschillende handwerklieden zult aantreffen die allerlei soorten producten vervaardigen. Als u op zoek bent naar accessoires voor die speciale avond stappen, loop dan door de Rue Souq-el-Kebir waar u de juwelen- en kledingmarkt zult vinden. Er is ook een slippermarkt voor het belangrijkste Marokkaanse schoeisel, de babouche, waar u na het avondje pret moeiteloos in kunt glijden. Andere interessante markten zijn de ledermarkt en de tapijtenmarkt, waar u handgeweven tapijten van hoge kwaliteit kunt kopen. Slechts uit nieuwsgierigheid en om echte handwerklieden aan het werk te zien, kunt u de smeden-, schilders- en timmermansmarkten niet missen.

Als de drukte van de soek u teveel wordt en u bent totaal uitonderhandeld, ga dan naar de Ville Nouvelle waar het winkelen in boetiekstijl kan worden voortgezet. Hier vindt u exclusieve ontwerperskleding en originele artikelen, handwerk- en antiekshops en warenhuizen…fijn winkelen!

book now

 
from
depart on
Where are you going and when do you return?
to
return on
How many people are travelling in your group?
adults & children from the age of 12 yrs
children between the age of 2-11 yrs
babies from 0 to 2 yrs old
 
 

under construction