45-jarige transavia.com trakteert

16 november 2011

transavia.com is jarig en trakteert. Het is vandaag 45 jaar geleden dat de luchtvaartmaatschappij de eerste commerciële vlucht heeft uitgevoerd van Amsterdam naar Napels. Aan boord waren het Nederlands Dans Theater en het Nederlands Balletorkest. Tot het gezelschap behoorden ook Alexandra Radius en Han Ebbelaar, onze nationale ballethelden. Zij zijn daarom in het zonnetje gezet. Passagiers op de vlucht naar Napels kregen vanochtend vroeg voor deze speciale gelegenheid een traktatie. Businesspartners ontvangen vandaag een taart.


transavia taart Voor alle klanten is er de Happy Birthday Sale. Vanaf 10.00 uur vandaag zijn 45 uur lang 45 topbestemmingen extra scherp geprijsd. Als kers op de taart kan iedereen die geboren is op 16 november 1966, vandaag op hun verjaardag een gratis ticket boeken.

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: “We zijn er trots op dat we 45 jaar onderdeel mogen zijn van de vakantie en uitstapjes van miljoenen Nederlandse passagiers. Met mijn enthousiaste collega’s doen we er alles aan om dat de komende 45 jaar ook te doen. Daarom groeien we in de komende periode door met extra vluchten uit de regio Eindhoven en Rotterdam. We blijven ook bestemmingen voor city trips vanuit verschillende Nederlandse luchthavens toevoegen, zoals bijvoorbeeld vanaf april volgend jaar Sevilla. We blijven intern hard werken aan efficiëntie, en verbetering van ons aanbod voor de passagier. De introductie van nieuwe lederen stoelenbekleding in de gehele vloot en lancering van een nieuwe app begin volgend jaar zijn daar voorbeelden van.”

Onder de naam Transavia Holland werd in 1966 de eerste vlucht uitgevoerd met een DC-6 van Amsterdam naar Napels. Daarna is Transavia groot geworden als vakantievervoerder in de chartermarkt. In 1986 kwamen daar de lijndiensten bij. Met de introductie van het merk Basiq Air werd het ‘low fare’ model geïntroduceerd. In 2004 kreeg de luchtvaartmaatschappij de naam die het nu heeft, transavia.com.

  1   2   3   4  
-