opening wintersportseizoen met unieke short skibreak

27 september 2011

In dat weekend is het mogelijk om het kick-off evenement van het wintersportseizoen in Ischgl mee te beleven. Op het podium in de bergtoppen van Tirol speelt dan onder andere de Zweedse band Roxette. De skipas geeft gratis toegang tot het concert. Een bezoek aan de gletsjers in Hintertux of Solden maakt het skiweekend compleet.

Het speciale transavia.com vliegtuig vertrekt op vrijdagochtend 25 november om 07.00 uur vanaf Amsterdam Schiphol naar Innsbruck en keert zondagavond 27 november om 18.30 uur met de feestgangers en wintersportfans weer terug naar Schiphol. Kijk voor het boeken van het ticket op www.transavia.com. Voor meer informatie over het openingsconcert ter ere van het komende wintersportseizoen, ga naar www.ischgl.com.

Met ruim 50 vluchten per week vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en Groningen naar alle populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland, heeft transavia.com komend seizoen meer voordelige wintervluchten dan ooit. transavia.com zet dit winterseizoen zo’n 25% meer capaciteit in. Hiermee speelt transavia.com in op de groeiende vraag naar short skibreaks. De consument kiest meer en meer voor snelheid en gemak. Door te reizen met het vliegtuig wordt de wintersportweek of short ski break optimaal benut.


  1   2   3   4  
-