transavia.com de aanbieder van vliegtickets in HEMA ‘lekker weg club’

21 oktober 2011

Vanaf 24 oktober kunnen voordelige tickets van transavia.com worden geboekt door leden van de HEMA ‘lekker weg club’. De HEMA lekker weg club is een uniek lidmaatschap voor HEMA klanten. Hiermee kunnen zij voor €29 per jaar een jaar lang gebruik maken van diverse last-minute aanbiedingen met vaste lage tarieven, waaronder de vluchten van transavia.com.


Met dit initiatief richten beide organisaties zich op het aanbieden van aantrekkelijke last-minute reizen voor het hele gezin. De vluchten van kunnen maximaal zeven dagen vooruit worden geboekt en hebben een maximale verblijfsduur van twee weken. Ideaal voor een stedenreis, wintersport- of ontspannen zonvakantie.

Willem Hondius, Commercieel Directeur transavia.com: “We ontwikkelen steeds nieuwe manieren om de Nederlandse consument relevante aanbiedingen te doen. Met de deelname aan de HEMA ‘lekker weg club’ bieden we met de meeste en leukste bestemmingen en onze scherpe prijzen een uniek concept voor een grote groep HEMA klanten.”

Alle vluchten die via de HEMA ‘lekker weg club’ beschikbaar zijn, betreffen retour tickets en zijn inclusief belastingen en toeslagen. Ze worden aangeboden tegen vaste prijzen, in drie prijscategorieën. transavia.com biedt de last-minute vluchten aan voor €69, €79 of €99 all-in retour.

Het lidmaatschap voor de HEMA ‘lekker weg club’ kan worden afgesloten via www.hema.nl of in een van de HEMA winkels via de aankoop van een tegoedpas.

Over transavia.com - transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website www.transavia.com verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland.+

Over HEMA - HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van Lion Capital. HEMA heeft bijna zeshonderd vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. HEMA is dé winkel voor dagelijkse boodschappen. Alle artikelen zijn van het eigen HEMA merk met altijd het juiste product tegen de juiste prijs en een eigentijdse vormgeving. En voor alle artikelen geldt een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

  1   2   3   4  
-