transavia.com blijft marktleider in vrijetijdsbestemmingen

11 januari 2012

transavia.com is gisteren tijdens de Dutch Tourism Expo voor de vierde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

Bram Graber, algemeen directeur transavia.com: ‘ik ben er trots op dat de reiswereld wederom haar voorkeur heeft uitgesproken en transavia.com haar leidende positie als favoriete partner voor de vrijetijdsmarkt heeft behouden. We waren al sterk op het gebied van zonvakanties. Maar we worden ook steeds meer favoriet als het gaat om een korte break, stedentrip of wintersportvakantie. Ondanks berichten over mogelijke aarzeling in de markt, hebben we alle vertrouwen dat de consument ons dit jaar weer weet te vinden, op basis van scherp geprijsd aanbod, waar je vrolijk van wordt. Daar staat het gehele transavia.com team klaar voor... ’

De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, georganiseerd door het vakblad TravMagazine/Reisrevue. Alle ruim 40 verenwinnaars zijn gekozen door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland. In de categorie Low cost luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 57% van alle stemmen. Met 50% van alle stemmen werd transavia.com in de categorie Charterluchtvaartmaatschappij uitgeroepen tot winnaar.


  1   2   3   4  
-