transavia.com passagiers krijgen korting bij SnowWorld

1 oktober 2010

transavia.com vliegt komende winter met ruim 40 vluchten per week naar alle populaire wintersportbestemmingen in Duitsland, Fins Lapland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Ter promotie van de wintersport is transavia.com een intensieve samenwerking aangegaan met SnowWorld.


De actie bestaat uit het verkrijgen van korting bij het bekende indoor skiresort. Passagiers krijgen op vertoon van hun boekingsbevestiging van transavia.com wintersportvluchten 5 euro korting per persoon op de pistetoegang en 15 euro per boekingsbevestiging korting op een privéskileraar bij de vestigingen Zoetermeer en Landgraaf van Snowworld. Met de introductie van deze actie kunnen transavia.com passagiers goed voorbereid op wintersportvakantie.

Deze korting geldt voor alle passagiers of ze nu hun wintersportvluchten rechtstreeks bij transavia.com hebben geboekt of via de touroperator of reisagent. Voorwaarde is dat de vliegreis met transavia.com binnen de periode 16 december 2010 t/m 31 maart 2011 valt.
Om de actie kracht bij te zetten is transavia.com aanwezig in SnowWorld tijdens de winteropening in het weekend van 2 en 3 oktober. Er wordt een vliegtuigspel gespeeld waarbij deelnemers gratis tickets kunnen winnen naar een wintersportbestemming naar keuze.

Zondag zijn er stewardessen te zien tijdens spectaculaire skidemonstraties in Zoetermeer. De demonstraties zijn om 12.30 uur en 15.30 uur.

  1   2   3   4  
-