transavia.com voegt Berlijn toe als vijfde nieuwe stedenbestemming vanaf Eindhoven Airport

13 februari 2012

transavia.com zet het komende zomerseizoen vol in op bestemmingen voor stedentrips en korte vakanties vanuit Eindhoven Airport. De luchtvaartmaatschappij start deze week met 4 nieuwe stedenbestemmingen vanaf Eindhoven Airport en kondigt wegens succes een 5e nieuwe route aan. De capaciteit groeit hiermee met zo’n 35%, naar meer dan 114 vluchten per week in de zomer. Vorig jaar groeide de capaciteit ook al sterk en zijn de passagiersaantallen in 2011 meer dan verdrievoudigd.


De vijf nieuwe routes vanaf Eindhoven Airport starten vanaf 17 februari naar de aantrekkelijke steden Valencia, Lissabon, Venetië (Treviso) en Istanbul en vanaf april zal ook Berlijn worden aangevlogen.

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ”We zijn blij met het succes van onze lijndiensten vanuit Eindhoven Airport. Daarom hebben we de ambitie om als er ruimte voor is op Eindhoven Airport vanaf 2013 een basis te creëren en een aantal vliegtuigen te stationeren. Door meer vanaf de regio te vliegen, spelen we in op de wens van gemak en bereikbaarheid. We zorgen ervoor dat passagiers dicht bij huis vanaf een vliegveld in de regio aan boord kunnen stappen. Ook Eindhoven Airport speelt hierop in door de bereikbaarheid te verbeteren en het gemak voor de klant te vergroten. Mensen willen er vaker tussenuit, niet alleen met hun familie, maar ook met vrienden, vriendinnen of collega’s; meer het ‘social travelling’. En wij bieden de kans om op een leuke, makkelijke en tegelijk goedkope manier naar de zon, sneeuw of een bruisende, interessante stad te vliegen.”

Over transavia.com - transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com is in 2012 tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, voor de vierde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

transavia.com is presenting partner van het CEV European Beach Volleyball Championship Final, die van 30 mei tot en met 3 juni 2012 wordt gehouden in Scheveningen; facebook.com/ekbeachvolleybal

1   2   3   4  
-