transavia.com zet zomer 2012 in op stedentrip en korte vakantie en start 6 nieuwe routes

6 september 2011

Schiphol, 6 september 2011 - transavia.com start dinsdag 6 september de ticketverkoop voor de zomerdienst 2012. De luchtvaartmaatschappij zet het zomerseizoen in op bestemmingen voor stedentrips en korte vakanties, met name gevlogen vanuit de regio. Vanaf Eindhoven groeit de capaciteit met 50%, naar meer dan 50 vluchten per week. Het zomerschema loopt van 10 april tot en met 31 oktober 2012


Zes nieuwe routes - transavia.com opent komende zomer zes nieuwe routes vanuit Nederland. De zinderende stad Sevilla is weer terug in het programma en wordt aangevlogen vanaf Amsterdam Airport Schiphol. De populaire zonbestemming Split wordt nieuw aangeboden vanuit Rotterdam The Hague Airport. Vanaf Eindhoven Airport starten vier nieuwe routes naar de aantrekkelijke steden Valencia, Lissabon, Venetië (Treviso) en Istanbul. Hiermee zijn bij transavia.com vanuit Nederland meer dan 90 bestemmingen direct boekbaar en worden meer dan 130 routes aangeboden.

Voortzetting groei in de regio - Naast het doorzetten van 4 nieuwe bestemmingen vanuit de regio dit jaar (Wenen, Praag, Madrid, Milaan), zullende frequenties van Rotterdam The Hague Airport naar Gerona, Bergerac en Montpellier worden verhoogd. Met de uitbreidingen speelt transavia.com opnieuw in op de groeiende behoefte naar stedentrips en korte vakanties.

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ”Na een sterk zomerseizoen dit jaar, zien we voor onze lijndiensten steeds meer belangstelling, met name voor stedentrips en korte breaks. We zetten daarom fors in op lijnvluchten naar populaire Europese bestemmingen. Dit doen we vooral vanuit de regio Rotterdam en snelle groeier Eindhoven. Daarnaast behouden we onze leidende positie in de chartermarkt. Het aangescherpte prijsbeleid is een succes en zetten we dan ook voort; we bieden voor de vlucht een scherpe basisprijs en de klant betaalt voor de aanvullende diensten die hij kiest.”

De vroege start van de ticketverkoop winterdienst 2011 was zeer succesvol; op dit moment zijn er ruim meer boekingen binnen dan vorig jaar op dit moment. Veel consumenten boeken de wintersportreis of winterzonvakantie al vroegtijdig. Daarom start transavia.com ook vroegtijdig met de verkoop van de zomerdienst 2012.

  1   2   3   4  
-