transavia.com zoekt sneeuwtoppers

8 december 2011

transavia.com lanceert vandaag een interactieve marketingcampagne en gaat op zoek naar sneeuwtoppers. De deelnemers moeten bewijzen dat zij echte wintersportfans zijn en meedoen aan verschillende opdrachten. Daarmee kunnen zij mooie prijzen winnen. Met deze actie maakt het winterseizoen een extra leuke vliegende start.


Op transavia.com/sneeuwtoppers kunnen deelnemers meedoen aan de verschillende opdrachten. De winnaar wordt wekelijks bepaald met een “battle” waarin de deelnemers strijden om de meeste stemmen. transavia.com verwacht met de campagne vele wintersportfans alvast in de stemming te brengen voor een wintersportvakantie.

Na de succesvolle campagnes “transavia.com zoekt slogan” en “transavia.com zoekt foto’s” gaat transavia.com ditmaal op zoek naar echte wintersportfans. Hiermee vervolgt de luchtvaartmaatschappij de ingeslagen weg om samen met haar passagiers en het grote publiek invulling te geven aan de nieuwe slogan ‘daar word je vrolijk van’. De campagne duurt 8 weken lang en deelnemers kunnen elke week meedoen aan een nieuwe opdracht die telkens in het teken staat van een wintersportactiviteit. Zo wordt deelnemers gevraagd hun beste jodelzang te laten horen, leukste wintersportfoto in te sturen of mee te zingen met de beste après-skihits. Elke week zijn verschillende, originele prijzen te winnen, waarbij uiteraard ook tickets naar een wintersportbestemming gewonnen kunnen worden.

transavia.com opende het winterseizoen op 25 december met de unieke korte skibreak naar Innsbruck voor kick-off evenement van het wintersportseizoen in Ischgl. De stampvolle vlucht weerspiegelt het succes van de wintersportboekingen. Nu al zijn er tot 1 november zo’n 20% meer boekingen naar de wintersportbestemmingen dan vorig jaar tot nu toe.

Met ruim 50 vluchten per week naar alle populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland, heeft transavia.com komend seizoen meer voordelige wintervluchten dan ooit. De consument kiest meer en meer voor snelheid en gemak. Vliegen scheelt tijd, dus de wintersportweek of short ski break kan optimaal worden benut.

1   2   3   4  
-