transavia.com zoekt vrolijke vakantiemomenten!

14 juli 2011

transavia.com start de zomervakantie met een nieuwe campagne en is op zoek naar foto's van favoriete vakantiemomenten. Na de zeer succesvolle actie transavia.com zoekt slogan, waarop meer dan 110.000 inzendingen binnenkwamen, vraagt transavia.com het publiek nu om vrolijke vakantiefoto’s in te sturen die aansluiten bij de nieuwe slogan, ‘daar word je vrolijk van’. De hoofdprijs is een jaar lang onbeperkt vliegen voor 2 personen en een digitale spiegelreflexcamera. Daarnaast wordt de winnende foto gebruikt voor reclamecampagnes. De actie loopt gedurende de zomermaanden van 14 juli t/m 6 september.


transavia.com wil samen met het publiek van de vakantie nog meer een beleving maken. Na de transavia.com zoekt slogan- actie en de pre-holiday parties is de transavia.com zoekt foto-actie een logisch gevolg.

Op www.transavia.com/fotos kunnen deelnemers hun vrolijkste vakantiefoto’s uploaden in verschillende categorieën, die elk een bestemming van transavia.com vertegenwoordigen. Het publiek stemt door middel van Facebook, Hyves en Twitter per categorie op foto’s die zij het beste vinden passen bij de slogan ‘daar word je vrolijk van’. De winnaar van elke categorie krijgt 2 tickets naar het betreffende land! De hoofdprijs wordt door transavia.com gekozen uit de 15 winnaars van de categorieën.

transavia.com geeft 3 tips waaraan de winnende foto moet voldoen: er staan minimaal 2 personen op de foto, die van dichtbij zijn gefotografeerd en de foto moet ‘fun’ uitstralen!

  1   2   3   4  
-