transavia.com start samenwerking met Air Miles

9 juni 2010

Vanaf vandaag biedt de grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland haar klanten de mogelijkheid om online vluchtboekingen gedeeltelijk af te rekenen met Air Miles. Het inwisselen van Air Miles kan op geselecteerde vluchten naar alle bestemmingen die op de website van transavia.com worden aangeboden.


Op de website van transavia.com is afrekenen zeer gemakkelijk. Passagiers kunnen een deel van de ticketprijs met Air Miles voldoen, het overige deel kan via de reguliere beschikbare online betaalmethoden van transavia.com worden afgerekend. Dat werkt zeer simpel. “Doordat we het Air Miles systeem direct in ons boekingsproces hebben geïntegreerd, ziet de passagier bij het selecteren van de vlucht direct hoeveel Air Miles er ingewisseld kunnen worden. Dit aantal is per vlucht verschillend en is afhankelijk van de totaalprijs per enkele reis”, aldus Willem Hondius, directeur Commercie van transavia.com.

Henk Kok, Managing Director van Air Miles is zeer content over de samenwerking tussen transavia.com en Air Miles: “We zien transavia.com als een mooie toevoeging aan het Air Miles programma. De focus binnen het vluchtaanbod van transavia.com op Europese bestemmingen sluit goed aan bij de wensen van onze spaarders. Wij zagen de laatste jaren dat veruit het grootste deel van de geboekte vluchten met Air Miles Europese vluchten betreffen.”

  1   2   3   4  
-