transavia.com start samenwerking met holidaycars.com

1 juli 2010

Schiphol - De grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland, transavia.com, eerder dit jaar uitgeroepen tot beste low cost- & charterluchtvaartmaatschappij, heeft afgelopen week een contract getekend met Nederlands marktleider op het gebied van online autohuurreserveringen ‘holidaycars.com’.


transavia.com en holidaycars.com "Holidaycars.com sluit uitstekend aan op transavia.com’s propositie en geeft de passagier ruime keuze in autotypen en tarieven d.m.v. een overzichtelijk en transparante vergelijkingsmodule. Het hoge serviceniveau van holidaycars.com is daarbij van grote toegevoegde waarde, waar dat transavia.com zich positioneert als ‘low-cost low-fare luchtvaartmaatschappij met aandacht”, aldus commercieel directeur Willem Hondius.

Vanaf 1 juli a.s. is het mogelijk om gebruik te maken van het vernieuwde autohuur aanbod op www.transavia.com.

Over transavia.com
transavia.com biedt scherp geprijsd luchtvervoer naar ruim 90 bestemmingen, met name in Europa, rond het Middellandse-Zeegebied. Het vervoer gebeurt in de Business to Business (B2B) markt in de vorm van chartervluchten voor touroperators, terwijl het in de Business to Consumer (B2C) markt gaat om circa 25 lijndiensten voor individuele passagiers.

Over holidaycars.com
holidaycars.com beschikt over verkoopkantoren in Nederland, België, Brazilië, Ierland, Italië, Turkije, Scandinavië, China, Japan en Zuid-Afrika. De huurauto’s van holidaycars.com kunnen naast de eigen website via alle gerenommeerde reisbureaus en online bij meer dan 1.200 website partners worden gehuurd.

  1   2   3   4  
-