transavia.com start verkoop zomer 2011 waaronder nieuwe bestemmingen

15 november 2010

Dinsdag 16 november om 10:00 uur start transavia.com de verkoop voor het zomerseizoen 2011. Het gaat om alle lijndienstschema’s; 29 bestemmingen en 42 routes gaan in de verkoop. Het zomerschema loopt van 1 april 2011 tot en met 31 oktober 2011. Het nieuwe zomerseizoen staat in het teken van uitbreiding van het netwerk en meer vliegen vanuit de regio.


Nieuwe bestemmingen vanaf Amsterdam en Rotterdam
Komende zomer breidt transavia.com haar bestemmingen flink uit. Vanuit Amsterdam en Rotterdam worden nieuwe aantrekkelijke bestemmingen naar populaire Europese steden aangevlogen. Zo zal er vanaf voorjaar 2011 vanaf Amsterdam worden gevlogen op de steden Lissabon en Athene. Vanuit Rotterdam zal de luchtvaartmaatschappij deze zomer vliegen op Madrid, Milaan (Malpensa), Wenen en Praag. Dagelijks zal transavia.com op Lissabon en Athene vliegen, de nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam zullen 4x per week worden ingezet. Deze nieuwe routes behoren tot de top tien van vrijetijds bestemmingen in Nederland.

Uitbreiding vanuit de regio
transavia.com zal vanaf het voorjaar, om haar positie in de Nederlandse markt verder te versterken, een aantal bestaande bestemmingen eveneens vanaf Eindhoven gaan aanvliegen. Het gaat om de populaire bestemmingen Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca en Nice. Daarnaast verhogen we het aantal frequenties van Eindhoven naar Malaga en Faro. Toulon, Biarritz en Montpellier worden het komende zomerseizoen vanaf Rotterdam gevlogen in plaats vanuit Amsterdam Airport Schiphol.

Willem Hondius, Commercieel Directeur transavia.com:”We zijn zeer verheugd met maar liefst zes nieuwe bestemmingen die we hebben toegevoegd aan ons netwerk. Het gaat hier om zeer aantrekkelijke vrijetijds bestemmingen. Het vliegen vanuit de regio is eveneens verder uitgebreid. We willen de consument laten zien dat het niet de moeite loont om een aantal uur naar Duitsland of Belgie te reizen. transavia.com zal deze bestemmingen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen, echter service en aandacht voor de passagier blijven bij ons hoog in het vaandel staan. “

Behalve genoemde nieuwe bestemmingen zijn natuurlijk ook de klassiekers als Malaga, Alicante, Faro, Pisa en Nice weer boekbaar met vertrekken vanaf Schiphol, Rotterdam of Eindhoven.

Op de nieuwe bestemmingen van afgelopen jaar Innsbruck en Istanbul zal transavia.com de frequentie opvoeren. Zo zal Innsbruck meerdere malen per week aangevlogen worden en Istanbul dagelijks.

  1   2   3   4  
-