vliegende beachvolleybalster op transavia.com vliegtuig

3 februari 2012

Luchtvaartmaatschappij transavia.com is presenting partner geworden van de CEV European Beach Volleyball Championship Final, die van 30 mei tot en met 3 juni 2012 wordt gehouden in het The Hague Beachstadion in Scheveningen. Het sportieve partnerschap werd 2 februari bevestigd met het dopen van een speciaal met een ‘vliegende’ beachvolleybalster bestickerd vliegtuig.


Volgens Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com, past het partnership bij de luchtvaartmaatschappij. ‘Het EK Beachvolleybal is een combinatie van topsport, fun en ontspanning voor iedereen. Dat sluit heel mooi aan bij ons merk, dat staat voor enthousiasme, betrokkenheid en samen beleven. En natuurlijk bij de duizenden kilometers strand die wij met onze ruim 90 bestemmingen bieden. In de reis- en vakantie vliegmarkt zijn communicatie via het internet en social media voor transavia.com zeer belangrijk. Maar we willen in Nederland de relatie met passagiers, partners en medewerkers ook versterken door evenementen waarbij we elkaar ontmoeten. Een topsportevenement als het EK Beachvolleybal is daarvoor een uitstekende gelegenheid; een gezamenlijke beleving waar iedereen vrolijk van wordt.’

Het speciaal bestickerde vliegtuig is in de aanloop naar het EK Beachvolleybal te bewonderen op de drie bases van transavia.com in Nederland: Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Onder de mensen die dit vliegtuig ‘spotten’ en een foto plaatsen op de facebookpagina van transavia.com, verloot transavia.com toegangsbewijzen voor het EK Beachvolleybal 2012. De actie duurt tot 2 maart 2012. transavia.com heeft het bestickeren van het vliegtuig vastgelegd in een zogenaamde ‘timelapse’. Bekijk hier de indrukwekkende video.

Norbert Chevalier van TIG Sports is verheugd over de samenwerking met transavia.com. ‘Het is de tweede keer dat het EK Beachvolleybal in Nederland wordt georganiseerd. De komst van het toernooi naar Den Haag is een erkenning voor de aansprekende Nederlandse prestaties en het groeiende enthousiasme voor beachvolleybal in Nederland’, aldus Chevalier.

Met de duo’s Nummerdor/Schuil en Keizer/Van Iersel beschikt Nederland zowel bij de heren als bij de dames over teams die tot de Europese- en wereldtop behoren. Hiermee belooft het EK Beachvolleybal een grandioos toernooi te worden met de Nederlandse spelers als titelkandidaten en een mooie strijd om afvaardiging naar de Olympische Spelen.

Het EK Beachvolleybal volgt op de succesvolle FIVB Beach Volleyball SWATCH World Tour in 2011. De organisatie van het EK en de sponsoring van transavia.com zijn nieuwe stappen in de groei van dat World Tour-evenement. De ambities van TIG Sports en de Nevobo omvatten ook de organisatie van het wereldkampioenschap beachvolleybal in 2015. De Nederlandse kandidatuur werd onlangs bij de wereldvolleybalbond FIVB bevestigd met het indienen van een bid.

Over TIG Sports - De 2012 CEV European Beach Volleyball Championship Final wordt georganiseerd door TIG Sports in samenwerking met de Nevobo. TIG Sports is een sportmarketingbureau gespecialiseerd in de organisatie van grootschalige sportevenementen. Andere evenementen die in 2012 door TIG Sports worden georganiseerd zijn onder meer het KLM Open, het Van Lanschot Senior Open, Deloitte Ladies Open en de Korean Air ISU World Cup Shorttrack.

Over transavia.com - transavia.com, onderdeel van de Air France/KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied en de belangrijkste wintersportgebieden. transavia.com onderscheidt zich door ‘low fare with care’ en biedt een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Nederland vanaf de nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol en de regionale luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Groningen Airport Eelde. transavia.com opereert met Transavia France vanuit Parijs. Bijna 90% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com is in 2012 tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, voor de vierde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.

  1   2   3   4  
-