Winnaar fotoactie bekend

13 september 2011

transavia.com heeft vandaag de winnaar bekend gemaakt van de actie ‘transavia.com zoekt foto’. Deze en andere foto’s gaan vanaf nu gebruikt worden in reclame-uitingen, herkenbaar door het kenmerk ‘ingezonden foto’. Van alle inzendingen uit 15 verschillende landen maakte Mirte Aarts de aller vrolijkste foto.


foto op transavia.com, nr. 2 in top 100 beste websites NL
transavia.com heeft het publiek gevraagd om vrolijke foto’s in te sturen die aansluiten bij de nieuwe slogan, ‘daar word je vrolijk van’. De winnende foto is gepubliceerd op transavia.com, de website die vandaag in de jaarlijkse verkiezing van beste website van Nederland (alle categorieën) als tweede is geëindigd. De WUA! Top 100 is gebaseerd op websitebeoordelingen van gebruikers.

transavia.com advertentie Volgens de WUA! werden de onderzoeken naar aanbieders van vliegtickets het afgelopen jaar gedomineerd door transavia.com. In december 2010 en juni 2011 bleek de website met afstand favoriet voor vliegtickets naar Barcelona. transavia.com staat op alle onderzochte thema’s in de top van het klassement. 46% van de respondenten die transavia.com bezoeken tijdens onderzoeken van WUA!, wijst de website uiteindelijk aan als favoriet.

transavia.com doen we samen met passagiers
Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ‘transavia.com heeft een enthousiast team, dat samen met de passagiers een mooie ervaring wil maken van city trip, vakantie, of skibreak. Daarom is het fantastisch dat we ook de uitstraling daarvan in onze reclame-uitingen samen met passagiers kunnen maken. Dat daarnaast de klanten onze website zo hoog waarderen in gebruik is perfect en betekent dat we ook hier goed samen met de passagier optrekken.’
Alle inzendingen zijn verwerkt in een mozaïek van de winnende foto. Kijk op www.transavia.com/fotos voor alle informatie.

Afbeelding: voorbeeld advertentie en winnende foto

  1   2   3   4  
-