transavia.com introduceert hippe, beluisterbare reisgids

1 november 2011

Vandaag introduceert transavia.com de flightcast, een uniek hippe, beluisterbare reisgids. De flightcast, een soort podcast, laat een stad tot leven komen met de hipste tips en de beste beats. Deze is in samenwerking met Radio 538 bedacht en geproduceerd door 538Concepts. transavia.com maakt met de beluisterbare reisgidsen van een citytrip nog meer een beleving.


De tips zijn afkomstig van lokale stadsbewoners en laten de bezoeker kennismaken met de minder bekende plekken van de stad.

De flightcast bestaat uit vier verschillende top 5 lijstjes: bezienswaardigheden (‘must sees’), restaurants (‘great places to eat’), shoppinglocaties (‘shop till you drop’), hippe clubs (‘nightlife’) en een insiders tip van transavia.com. Het geheel is gelardeerd met muziek uit de lokale hitlijsten.

Er komen beluisterbare reisgidsen voor de volgende bestemmingen: Athene, Barcelona, Berlijn, Istanbul, Lissabon, Madrid, Milaan, Napels, Pisa, Praag, Rome, Sevilla, Valencia, Venetië, Verona en Wenen. Bij elke boeking naar een van de genoemde bestemmingen, ontvangt de passagier een boekingsbevestiging met de link om betreffende flightcast te downloaden.

Beluister de preview van de flightcast voor Barcelona.

  1   2   3   4  
-