over onze tarieven

Bij transavia.com staan lage kosten voorop om u te kunnen laten vliegen voor de laagst mogelijke prijzen. Daarom is onze basisservice zo beperkt mogelijk gehouden.

U krijgt geen maaltijd en extra's aan boord, maar betaalt daar dus ook niet voor. Als u wil eten en drinken of bijvoorbeeld shopping artikelen aan boord wilt kopen, is dit uiteraard wel mogelijk.

U otnvangt geen vliegticket, maar u ontvangt per e-mail een bevestigingsnummer en voor sommige bestemmingen een ticket coupon. Dit is, samen met een geldig paspoort/identiteitsbewijs, voldoende om in te checken.

U boekt rechtstreeks bij transavia.com via onze site of via het callcenter en betaalt dus geen extra commissie van tussenpersonen. Als u de gehele boeking zelf maakt via onze site bespaart u ook nog de 5 euro toeslag per enkele reis/per passagier.

De tarieven van transavia.com worden bepaald door de markt van vraag en aanbod. Dit betekent over het algemeen: hoe eerder u boekt, hoe goedkoper u vliegt. Per vlucht zijn stoelen in verschillende prijsklasses beschikbaar. Als u een boeking maakt bij transavia.com zoeken wij altijd de stoelen voor het laagste tarief dat op dat moment nog beschikbaar is.

Regelmatig profiteert u bij transavia.com ook van speciale promoties waarbij de tarieven nog eens extra worden verlaagd. Wij houden u hiervan graag geheel vrijblijvend op de hoogte als u zich aanmeldt voor het e-mail magazine.

Daarnaast heeft transavia.com elke dinsdag een aanbieding waarbij op een of meer bestemmingen vele extra stoelen op last minute basis beschikbaar zijn voor het laagst mogelijke tarief.