vliegveld Weeze (Niederrhein)

Airport Weeze

charterbestemmingen vanaf Weeze

Airport Weeze

De jonge, internationale luchthaven Weeze ligt direct over de Nederlands/Duitse grens en zeer gunstig ten opzichte van steden als Arnhem (45 min.), Nijmegen (30 min), Venlo (45 min.) en Eindhoven (60 min.). Het vliegveld ligt direct aan de snelweg A57 bij Kleve (Dld), en slechts op 60 minuten afstand van Düsseldorf centrum.

parkeren vliegveld Weeze


Airport Weeze beschikt over ca. 7000 parkeerplaatsen in de buurt van de terminal. De parkeerplaatsen zijn onbewaakt. Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren. Parkeerkosten dienen contant of met VISA- en Mastercard te worden betaald in een van de parkeerautomaten in en om de terminal.
meer informatie over parkeren op Airport Weeze

bereikbaarheid met openbaar vervoer


De “Regionalexpress” RE10 van/naar Krefeld en Düsseldorf stopt elke half uur in Weeze en Kevelaer. Tussen deze stations en het vliegveld rijdt met zeer grote regelmaat de Airport-Shuttle-Bus. Reserveren is niet nodig.

inchecken


Wij raden u aan minimaal 2 uur van te voren in te checken wanneer u met een vakantiecharter vanaf Airport Weeze vliegt.

informatiebalie


Heeft u vragen over de luchthaven, de heenreis of het parkeren? De informatiebalie bevindt zich op de begane grond van de terminal. Voor meer informatie kunt u het nummer +49 (0) 28 37 / 66 61 11 bellen of een email schrijven aan terminalinfo@airport-weeze.com.

winkels, eten en drinken


Airport Weeze heeft verschillende winkel- en restauratiefaciliteiten. Via onderstaande links vindt u meer informatie over deze faciliteiten.

meer informatie over eten & drinken op Airport Weeze
meer informatie over winkelen op Airport Weeze

veiligheidsmaatregelen


Het is verboden om scherpe of puntige voorwerpen in de handbagage mee te nemen of in/op de kleding te dragen. Hiertoe behoren ook zakmesjes, (das)spelden, nagelvijlen, schaartjes, scheermesjes, etc. Zulke voorwerpen mogen wel vervoerd worden in de ruimbagage. Aanbevolen wordt om dergelijke voorwerpen voor het inchecken in uw ruimbagage te doen. Als de genoemde voorwerpen bij de veiligheidscontrole toch in uw handbagage worden aangetroffen, dient u hier afstand van te doen.

meer informatie over bagage
nieuwe regels voor vloeistoffen in uw handbagage

ga voor meer informatie naar Airport Weeze