een boeking maken via de groependesk


weet u nog niet precies hoe groot de groep is of zijn de namen van de passagiers nog niet bekend?
Voor het aanvragen van uw groepstarief, kunt u het aanvraagformulier invullen en online versturen. Voor reguliere groepsaanvragen ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie op uw aanvraag.
aanvraagformulier groepsboeking

voorwaarden groepsboekingen via de groependesk
Let op: Voor boekingen binnen 2 maanden voor vertrek gelden extra voorwaarden. Deze staan vermeld onder het kopje betalingswijze en het kopje annuleren.

offerte aanvragen
U kunt via het aanvraagformulier bij de groependesk een schriftelijke prijsopgave inclusief de boekingsvoorwaarden opvragen. De offerte is 7 dagen geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid of onvoorziene gebeurtenissen.

optieboekingen
Het is mogelijk om een optieboeking te nemen voor vluchten langer dan 2 maanden voor vertrek. Aan het nemen van een optie zijn de volgende kosten verbonden:
  • € 100 voor 7 dagen
  • € 200 voor 14 dagen
Deze kosten worden verrekend met de aanbetaling die u doet, als u besluit een definitieve boeking te maken. Hierbij geldt de annuleringsregeling mocht u het aantal passagiers dat u heeft opgegeven in de optie bij het definitief boeken verminderen (zie ook de informatie onder het kopje Annuleren). Mocht u besluiten de optie te annuleren (geen definitieve boeking te maken), dan worden de kosten voor het nemen van de optie niet gerestitueerd.

Optieboekingen kunnen uitsluitend worden betaald met een creditcard.

boeken
Via de groependesk per e-mail: groepen@transavia.com. Indien u aangeeft dat u de boeking wilt maken, dient u bij uw bevestiging voor de groepsboeking aan te geven of het een definitieve of een optieboeking betreft (per e-mail: groepen@transavia.com). Het is niet mogelijk om met een groep van tevoren stoelplaatsen te reserveren of om een groepscheck-in te regelen. Wel kunt u bij vertrek vanaf Schiphol inchecken bij de check-in automaten.

namen van de passagiers
Na betaling van het volledige bedrag, ontvangt u een e-mail met hierin een link. Door middel van deze link komt u op een pagina waar u zelf alle namen kunt invoeren en wijzigen tot 5 werkdagen voor vertrek. Het is verplicht om de eerste voornaam volledig in te voeren evenals de achternaam zoals deze in het paspoort staat vermeld. Binnen 5 werkdagen voor vertrek dienen alle wijzigingen aan de groependesk doorgegeven te worden en zullen de algemene vervoersvoorwaarden van transavia.com gelden.

betalingsvoorwaarden
Voor definitieve boekingen langer dan 2 maanden voor vertrek dient u een aanbetaling te voldoen bij uw boekingsopdracht. De aanbetaling bedraagt:
  • 20% bij een groep t/m 50 personen
  • 40% bij een groep vanaf 51 personen
Deze percentages kunnen verhoogd worden naar 70% als er speciale evenementen plaatsvinden op de bestemming. De resterende betaling moet uiterlijk 2 maanden voor vertrek zijn voldaan.

betalingswijze
Groepsboekingen kunnen worden betaald met creditcard of een overschrijving via bank/giro. Bij boekingen binnen 2 maanden voor vertrek wordt het totaalbedrag direct in rekening gebracht. Overschrijving via bank/giro is uitsluitend mogelijk langer dan 1 maand voor vertrek.

betaalt u met creditcard?
Voor een vlotte betaling verzoeken wij u ervoor te zorgen dat uw creditcardlimiet 2 maanden voor vertrek toereikend is, zodat wij het restbedrag kunnen verrekenen. Anders zijn wij helaas genoodzaakt uw boeking te annuleren. Er vindt geen restitutie van de reeds betaalde betaling(en) plaats. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van de ‘tijdslimiet’ van twee maanden voor vertrek.

Betaalt u via een overschrijving?
Bij een overschrijving via bank/giro dient het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen na boeking door ons te zijn ontvangen. Indien het verschuldigde bedrag niet binnen de hierboven aangegeven periode is ontvangen, behouden wij het recht uw boeking te annuleren. Er vindt geen restitutie plaats van de reeds gedane betaling(en).

algemeen
  • kinderkorting: niet van toepassing
  • babytarief (0 tot 2 jr): € 20,- per persoon per enkele reis
  • administratiekosten: bij creditcardbetaling: € 25,- per boeking, bij overschrijving via bank/giro geen kosten

wijzigen via de groependesk
  • naamswijzigingen: € 55,- per enkele reis per persoon en het eventuele verschil in tarief
  • vluchtwijzigingen: € 55,- per enkele reis per persoon en het eventuele verschil in tarief
  • spellingsfouten: € 55,- per enkele reis per persoon

annuleren
Tot 2 maanden voor vertrek kunt u uw boeking schriftelijk (per e-mail/fax) annuleren of het aantal passagiers verkleinen. U kunt tot 10% van de oorspronkelijke groepsgrootte zonder bijkomende kosten annuleren. Bij annuleringen boven de 10% van de oorspronkelijke groepsgrootte worden annuleringskosten in rekening gebracht ter grootte van het aanbetalingsbedrag per persoon. Er vindt geen restitutie plaats van de aanbetaling.

Maakt u een boeking met vertrek binnen 2 maanden?
De boeking is definitief! De kosten van annuleren bedragen de volledige reissom (100%) van de groepsboeking. Het verkleinen van het aantal personen heeft geen invloed op de verschuldigde reissom. Voor het overige geldt het gestelde in de tariefsvoorwaarden onder het kopje Annuleren.

Alle gebruikelijke transavia.com voorwaarden (inclusief de Algemene vervoersvoorwaarden van Transavia Airlines C.V.) zijn van toepassing, behoudens voor zover hiervoor daarvan nadrukkelijk is afgeweken.