vliegveld Eindhoven Airport

Eindhoven Airport


Eindhoven Airport

Door de gunstige ligging in Zuidoost-Brabant is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpuntvliegveld voor reizigers uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. De gloednieuwe terminal voldoet volledig aan de wensen van de hedendaagse passagier.

belangrijkste voordelen Eindhoven Airport


  • dichtbij parkeren
  • geen lange wachtrijen bij de incheckbalies
  • prettige vertreklounge

parkeren vliegveld Eindhoven


Parkeerplaats P1 (kort parkeren) en Kiss&Ride strook (voor wegbrengers) zijn gelegen direct rechts voor de terminal. Parkeerplaatsen P3 en P4 (lang parkeren) bevinden zich op respectievelijk 300 en 400 meter van het vliegveld. Pinbetaling mogelijk bij de betaalautomaten op de parkeerterreinen.
meer informatie over parkeren op Eindhoven Airport

bereikbaarheid met openbaar vervoer


Vanaf Eindhoven Centraal Station is het vliegveld ieder kwartier te bereiken met de bus, lijn 401. Voor meer informatie bel 0900-9292.

inchecken


Wij raden zowel lijndienst- als vakantiecharterpassagiers aan om minimaal 2 uur van tevoren op de luchthaven aanwezig te zijn. De incheckbalies sluiten 40 minuten voor vertrek.

informatiebalie


Heeft u vragen m.b.t. vluchtmogelijkheden vanaf Eindhoven Airport, actuele vluchtinformatie, overstapmogelijkheden, faciliteiten op de luchthaven of informatie over gevonden voorwerpen? Hiervoor kunt u terecht bij de informatiebalie, die te vinden is in de vertrek- en aankomsthal.

winkels, eten en drinken


U kunt gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Alle faciliteiten op Eindhoven Airport zijn gevestigd op de begane grond, met uitzondering van het restaurant. Dat is bereikbaar via een lift of (rol)trap.

veiligheidsmaatregelen


Het is verboden om scherpe of puntige voorwerpen in de handbagage mee te nemen of in/op de kleding te dragen. Hiertoe behoren ook zakmesjes, (das)spelden, nagelvijlen, schaartjes, scheermesjes, etc. Zulke voorwerpen mogen wel vervoerd worden in de ruimbagage. Aanbevolen wordt om dergelijke voorwerpen voor het inchecken in uw ruimbagage te doen. Als de genoemde voorwerpen bij de veiligheidscontrole toch in uw handbagage worden aangetroffen, dient u hier afstand van te doen.

meer informatie over bagage
nieuwe regels voor vloeistoffen in uw handbagage

ga voor meer informatie naar Eindhoven Airport